
Ingrediënten:
1 citroengras
2 teentjes look
2 cm gember
1 rode ajuin
1 chilipeper
zwarte peper
korianderpoeder
Thaise basilicum
verse koriander
2 limoenblaadjes
1 paprika
champignons
stengel preiwit
brocoli
paksoi
kip (in blokjes gesneden)
kokosmelk
rode currypasta
vissaus
Wok de look, gember, ajuin, chilipeper en citroengras
Roer de paprika en champignons erdoor
Voeg de kokosmelk en 1 eetlepel rode currypasta toe
Even laten garen en voeg vervolgens de zwarte peper, 1 kl korianderpoeder en vissaus toe
Opnieuw kort laten inkoken en kort daarna het preiwit, de brocoli (reeds gekookt), de paksoi en kippenblokjes (reeds gebakken) toevoegen
Even laten pruttelen en vervolgens van het vuur zetten
Meng als laatste de Thaise basilicum, verse koriander en 2 (zeer) fijn gesneden lemoenblaadjes door het geheel, zo blijven de verse kruiden fris!

Geen opmerkingen:
Een reactie posten